L'esquiador barceloní Albert Ortega va signar una històrica 12a plaça en la prova combinada dels Campionats del Món que se celebren aquests dies a Cortina d'Ampezzo (Itàlia). El corredor de La Molina Club d'Esports va obtenir així el millor resultat d'un representant espanyol a la competició des del 5è lloc de Paquito Fernández Ochoa en la combinada del 1980 a Lake Placid.

La medalla d'or va ser per l'austríac Marco Schwarz, amb 2.05.86 en la suma del supergegant i l'eslàlom, seguit a només 4 centèsimes del francès Alexis Pinturault. El bronze se'l va penjar el suís Loic Meillard, a 1.12, mentre que Ortega va acabar 12è a 5.14.

El català va ser el 30è al supergegant (22è uns dies abans en la prova individual), però va fer una gran baixada en l'eslàlom i es va alçar fins la 12a posició final. Divendres, Ortega disputarà la prova d'eslàlom gegant, la mateixa que Núria Pau, també de La Molina, afrontarà demà.