Segueix-nos a les xarxes socials:

El CN Minorisa masculí basa en l'efectivitat inicial la consecució de la primera victòria

L'encert golejador que va exhibir l'equip d'Àngel Peirón en el primer quart va permetre els manresans posar els fonaments del primer triomf del curs (11 a 12). L'inici del CN Minorisa va ser extraordinari pel que fa a l'efectivitat. Tres gols de Ruiz i un de Pelegrín, Mayol i López van situar el 2 a 6 a l'electrònic després de vuit minuts de joc. L'avantatge va possibilitar que els bagencs dominessin el ritme del partit durant la resta del matx. Els visitants mantenien un còmode marge (8 a 11) quan faltaven 2' i 28'' per a la conclusió. La tercera exclusió de López va permetre als mataronins minimitzar el desavantatge, però no discutir la victòria bagenca.