Segueix-nos a les xarxes socials:

Avançar la rotació dona als manresans la clau per sentenciar la Fundació Aula

Avançar la rotació dona als manresans la clau per sentenciar la Fundació Aulaoscar bayona

El primer equip masculí de l'AE Volei Manresa va certificar la permanència a Primera Nacional en vèncer la Fundació Aula (3 a 1).

L'equip barceloní va imposar a l'inici del primer set el seu joc de bloqueig (8 a 11) fins que els locals van modificar la seva defensa per neutralitzar les accions ofensives en diagonal de l'italià Paolo Brucia (25 a 18).

La igualtat va presidir un emocionant i intens segon set (11 a 12). Aleshores, una acció de finta de Jofre Ventura i dos serveis de fons magistrals de Pau Llach van atorgar als locals un avantatge de tres punts (15 a 12) que després van gestionar amb intel·ligència per adquirir un marge de dos sets (25 a 22). Mariano Singer, el tècnic dels barcelonins, va afrontar la situació amb una modificació tàctica que va destarotar la defensa manresana en el tercer set (21 a 25).

Els bagencs van encarar el quart amb una decisió tàctica que seria fonamental: avançar la seva rotació per garantir-se avantatge en les accions de bloqueig, a més de disposar de més jugadors ofensius a prop de la xarxa. El 0 a 2 inicial va ser un miratge i un parcial de 6 a 1 va desfermar una allau de joc local. Jofre Ventura, indeturable, va situar el 18 a 10 a l'electrònic. Els manresans van guanyar el set (25 a 21) i van segellar la seva continuïtat a la categoria.

Prem per veure més contingut per a tu