Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gran Canària entra de ple en la lluita pel play-off

Els insulars derroten l'UCAM en un duel directe i empaten a victòries amb el Baxi, al qual deixen en desena posició, una per damunt dels llocs europeus

L'Herbalife Gran Canària va fer un pas més en la seva lluita per entrar als play-off i va derrotar l'UCAM Múrcia (91-81) en un duel directe entre dos conjunts que estan finalitzant molt bé la temporada. Els homes de Porfi Fisac sumen, d'aquesta manera, quinze victòries i deixen en desè lloc el Baxi Manresa, un per damunt de la posició europea (onzena) que encara amenacen els murcians, el Casademont Saragossa i el MoraBanc Andorra.

A Las Palmas, el Gran Canària es va basar en els 21 punts de Slaughter per sotmetre el rival en un final de duel espectacular, que va tenir una gran anotació i un parcial de 32-29 en els darrers deu minuts. Per l'UCAM, Webb en va anotar 18.

Encara li va anar bé al Baxi la derrota del Casademont Saragossa a casa contra el líder, el Reial Madrid (89-98) en un partit en què els blancs van intentar guardar forces per al cinquè partit de la sèrie europea davant de l'Anadolu Efes. Tot i que els aragonesos, amb 23 punts d'Elias Harris, van arribar a l'últim quart amb només dos punts de dèficit, el tram final del Madrid va ser brillant i es va basar en els 20 punts de Laprovittola per endur-se la victòria.

En la resta de partits del dia, el València va haver d'arribar als 100 punts per vèncer per 100-89 un Movistar Estudiantes que encara no pot respirar. Dubljevic va anotar 22 punts per als locals i Arteaga, 23 per als madrilenys.

La sorpresa del dia va ser el triomf d'un crescut Fuenlabrada sobre un Lenovo Tenerife més centrat en la final a vuit europea. Els madrilenys van vèncer per un escandalós 98-65, amb 18 punts d'Obi Emegano.