Segueix-nos a les xarxes socials:

Peñarroya i l’equip estatal vencen França a la pròrroga

Després de caure a última hora en el debut amb Argentina, un bàsquet a tres segons i la lentitud del rival en l’última acció van permetre el triomf

L’equip espanyol masculí sub-19 de bàsquet va aconseguir la seva primera victòria en el mundial sub-19 amb un patiment comparable al de la derrota del dia anterior contra Argentina. El conjunt de Javi Zamora, amb el base manresà Marc Peñarroya, autor de cinc punts, a les seves files, va viure una muntanya russa per vèncer França (60-59).

A l’inici, els francesos es van escapar, en un partit físic i amb pocs punts. Però Espanya va reaccionar al tercer quart i va arribar al final del partit amb cinc punts de diferència (52-47) que no va aprofitar. Els gals van forçar el temps suplementari, es van tornar a escapar (56-59, a l’últim minut), però dos tirs lliures, un bàsquet del jugador de l’Estudiantes Rubén Domínguez a tres segons i la lentitud francesa, que es va empassar l’últim atac, van permetre guanyar. Demà, tercer partit contra Corea del Sud, que ahir va caure per 74-112 amb Argentina.