Segueix-nos a les xarxes socials:

Peñarroya haurà de lluitar des d’avui pel cinquè lloc

Peñarroya haurà de lluitar des d’avui pel cinquè lloc

La selecció espanyola sub-19 de bàsquet haurà de lluitar per la cinquena posició del Mundial que s’està disputant aquests dies a Riga. Ahir va estar molt a prop de derrotar una de les favorites i invictes de la primera fase, la potent i atlètica selecció canadenca, però l’equip nord-americà va aconseguir un coixí de set punts (73-66) a falta de tres minuts per al final de l’enfrontament que ja va saber gestionar en els darrers instants, gràcies als tirs lliures.

En el duel d’ahir, el jugador del Baxi Manresa Marc Peñarroya només va ser poc més de cinc minuts a la pista, en els quals només va poder tirar un tir de tres, tot i que també va repartir una assistència i va robar una pilota.

Canadà es va basar en els punts del seu sensacional i elegant escorta Caleb Houstan durant tot el partit i també en la feina a la zona del gegant Edey. De tota manera, els espanyols van mantenir el duel igualat en tot moment, amb els encerts des de la distància de Rubén Domínguez, jugador del Movistar Estudiantes, i un bon esforç de tots els jugadors per superar el desavantatge físic. Un triple de Ferrando va posar el 63-65, últim avantatge de l’equip de Javi Zamora, però un parcial de 10-1 va enterrar les seves opcions.

Des d’avui, Espanya inicia la lluita per acabar en cinquè lloc (dels setze participants) el campionat. Avui jugarà contra Senegal, que ahir va caure davant del gran favorit, els Estats Units, en un altre duel contra un rival de molta envergadura física.

Prem per veure més contingut per a tu