El Cadí la Seu visitarà la pista del Movistar Estudiantes en la jornada inaugural de la Lliga Endesa 21-22, segons el calendari que va fer públic ahir la Federació Espanyola. Les jugadores de Bernat Canut debutaran a Madrid el cap de setmana del 25 i 26 de setembre, i a la segona jornada, que serà entre setmana el 29 de setembre, rebran la visita del Casademont Saragossa, en el debut a casa.

El duel català contra l’Spar Girona es jugarà a la Seu en la jornada 6, el 23 d’octubre; i en la segona volta tocarà el dia 20 de febrer. Els dos partits amb el finalista del curs passat, el València, tindran lloc el 22 de novembre (jornada 10), primer a la Seu, i 16 de març (jornada 25). Els enfrontaments amb el campió Perfumerias Avenida seran el 28 de desembre a Salamanca (jornada 14) i el 13 d’abril, en la 29a i penúltima jornada. El Cadí tancarà la fase regular el 17 d’abril a Gernika.

La primera jornada tindrà els partits València BC-IDK Euskotren; Perfumerías Avenida-Tenerife; Lointek Gernika Bizkaia-Spar Gran Canaria; Movistar Estudiantes-Cadí la Seu; Casademont Saragossa-Lab. Ynsadiet Leganés; Baxi Ferrol-Campus Promete; Durán Maquinaria Ensino-E. Pajariel Bembibre PDM; i Kutxabank Araski-Spar Girona.

La temporada s’iniciarà el cap de setmana anterior, amb la disputa de la Supercopa el 18 i 19 de setembre. El 4 de gener es tancarà la classificació per a la Copa de la Reina, que tindrà lloc del 24 al 27 de març a València. Els play-offs començaran el 21 de abril i s’acabaran el 12 de maig si és necessari un tercer partit a la final.

Aquesta temporada s’estrenarà la LF Challenge, la segona divisió del bàsquet estatal, amb 4 equips catalans: Barça CBS, Advisoria Mataró Maresme, Club Joventut i Lima-Horta Barcelona. Per sota, hi haurà la LF 2, amb 2 grups de 14 equips cadascun.