La millor forma d’un FC Red Bull Salzburg que ja ha disputat i guanyat els dos primers partits de la Bundellisga austríaca i la gosadia ofensiva dels jugadors de Matthias Jaissle van propiciar la primera derrota de la pretemporada del Barça de Ronald Koeman. El tècnic holandès, conscient de l’avançada preparació del seu oponent, va optar per plantejar un sistema de joc amb tres centrals (3-5-2) i va endarrerir la posició de Frenkie de Jong per tal que iniciés el joc ofensiu blaugrana, a més de reforçar el sistema defensiu de l’equip.

L’ambició dels austríacs i la seva pressió van possibilitar que Okafor disposés de dues immillorables ocasions per donar avantatge al seu equip que va malbaratar. Finalment, va ser el croat Luka Sucic (min 43) qui va marcar amb un potent xut des de fora de l’àrea que va desviar, de forma involuntària, De Jong.

Tot i el nou canvis efectuats pels amfitrions, el domini del Salzburg es va mantenir a la represa i Okafor va tornar a evidenciar el seu desencert a l’hora de transformar les ocasions de gol (minuts 50 i 53). La pressió dels austríacs impossibilitava que el Barça elaborés joc ofensiu (min 60), una situació que va modificar-se lleugerament en entrar al camp Sergi Roberto, Arnau Comas, Alejandro Balde i Braithwaite. El davanter danès va empatar en topar una centrada de Dest amb el seu genoll després d’impactar en Solet (min 83). Però els locals no van defallir i Aaranson va rematar a gol una pilota que s’havia estavellat al pal després d’un xut d’Adamu (min 90).