El jugador manresà Miquel Feliu (1985) ha anunciat aquest dimarts la seva retirada del bàsquet en actiu. Feliu, que feia cinc anys que jugava al Força Lleida, club en el qual ha militat en dues etapes, ho ha donat a conèixer a través d'una piulada en què agraeix el suport de totes les persones que han estat al seu costat en 32 anys de carrera.

El ja exbasquetbolista manresà ha actuat en deu entitats diferents des que va arrencar al planter del Bàsquet Manresa, conjunt amb el qual va arribar a actuar a l'ACB. També ha estat al CB Olesa, a l'Hospitalet, al Palma, el CB Vic, el Sant Josep de Girona, l'Obradoiro, el Lleida en les seves diferents denominacions, el Palència i el Tizona, abans de tornar al Palma i al Força Lleida.

A part de les seves actuacions a nivell de club, Feliu va ser internacional cadet, júnior i sub-20 i va ser medalla de bronze amb la selecció espanyola en l'europeu del 2001. Les catorze últimes temporades ha disputat la lliga LEB Or, de la qual es va convertir en un dels jugadors clàssics.