El punt que l’Espanyol va perdre vuit dies enrere amb el gol de Lemar a l’RCDE Stadium, i que va valer la victòria de l’Atlètic de Madrid en el desè minut de temps afegit, va ser recuperat ahir pels blanc-i-blaus gairebé de la mateixa manera. Leandro Cabrera, al minut 97, va anotar el gol de l’empat (2-2) després d’una sèrie de rebots i permet a l’equip de Vicente Moreno acumular tres punts a la classificació. Abans, Aleix Vidal havia avançat els visitants i Willian José i Fekir havien capgirat el marcador abans del descans.

Qui també va remuntar (1-2) va ser un Reial Madrid que va veure com el València se li avançava ja a la segona part amb una mitja volta d’Hugo Duro. Però els blancs van fer canvis ofensius i primer Vinícius, amb el suport d’un rebot en Foulquier, i després Benzema, per una mala sortida del porter Mamardashvili, permeten que l’equip d’Ancelotti sigui líder. Els altres dos partits d’ahir, el Mallorca-Vila-real i el Reial Societat-Sevilla, van acabar sense gols. Avui es completa la jornada, a les nou de la nit, amb el Barça-Granada al Camp Nou.