El jugador nigerià Chima Moneke viatja avui amb l'expedició del Baxi Manresa a Burgos per jugar demà dissabte (20.45 h, Movistar Deportes 1) contra el San Pablo de Zan Tabak. Tot i que dimecres es va comunicar que pateix un edema a l'articulació metatarsofalàngica d'un dit del peu esquerre, el tècnic Pedro Martínez ha manifestat avui que l'ala-pivot, un dels grans arguments de l'equip en la present temporada, molt probablement podrà estar sobre la pista del Coliseum burgalès.

"Crec que jugarà, té unes molèsties al peu que són molt doloroses, però ell vol fer un esforç; sap que el necessitem, i ell s'ha posat a disposició de l'equip, i per això viatja", ha indicat l'entrenador del Baxi. "Veurem en quines condicions es troba i quina podrà ser la seva aportació un cop siguem al partit, però espero que pugui jugar al cent per cent", ha afegit Martínez.

En la prèvia del duel de la 9a jornada de la Lliga Endesa, Martínez també ha explicat que Joe Thomasson està pendent de ser pare, una feliç circumstància que es podria produir avui mateix. Si fos així, l'escorta seria a temps de viatjar demà cap a Burgos.