El jugador blaugrana Nikola Mirotic, de profundes conviccions cristianes, ha visitat avui el Monestir de Montserrat. En imatges compartides a les xarxes socials per Òscar Bardají, periodista i director de Comunicació de l'Abadia de Montserrat i de Montserrat Ràdio, es pot veure l'ala-pivot del Barça presenciant emocionat aquest migdia el cant de la Salve Regina i el Virolai. Posteriorment, el jugador ha saludat els nois de l'Escolania i a la Mare de Déu.

Segons han explicat a Efe fonts del monestir benedictí, Mirotic ha agraït l'acolliment rebut i s'ha reunit durant mitja hora amb els membres de l'Escolania, que li han brindat un aplaudiment unànime, i als quals els ha exhortat perquè facin tot el possible "per a ser bones persones".També ha explicat als joves cantaires la importància "de l'esforç en la vida" i de la "importància de la família", per a convidar-los a continuació a acudir un dia de partit al Palau Blaugrana.

En visitar la 'Moreneta', Mirotic, que era la primera vegada que visitava Montserrat, s'ha meravellat i ha promès acudir al monestir amb tota la seva família, encara que ha reconegut que la seva parella ja havia visitat el monestir en dues ocasions anteriors.

L'Abadia de Montserrat ha autoritzat la plataforma Movistar Esports perquè Antoni Daimiel entrevistés l'aler-pivot a l'interior del recinte monàstic, fet inèdit, ja que no havia passat mai amb cap esportista.