El taekwondista manresà Antonio Viturtia, propietari d’un gimnàs que porta el seu cognom a la capital del Bages, ha aconseguit el títol de campió d’Espanya de la categoria veterà B de menys de 80 quilos en el certamen que s’ha disputat els últims dies a Benidorm. Viturtia va arribar a la final del campionat, en la qual es va enfrontar a Constantin Ovidio Dumitru, del Club Taekwondo Niko, a qui va derrotar. Les medalles de bronze d’aquesta competició van ser per a Jorge Pradas, del Meet Gym, i per a Miguel Ángel Fernández, del Club Taemi.

En el campionat hi havia un altre representant del Taekwondo Viturtia. Es tracta d’Eugeni Prat, que va competir en la categoria de veterans A 80 quilos i va acbr e la quarta posició.

Els estatals de diverses categories van acollir més de 500 competidors entre els quals la plata olímpica a Tòquio Adriana Cerezo.