Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Igualada Grupo Guzmán torna a caure clarament contra un dels rivals potents

L’Igualada Femení Grupo Guzmán va sortir clarament malparat del seu duel contra el darrer dels sis primers classificats amb el qual s’ha hagut d’enfrontar en aquest tram de temporada i va caure derrotat davant del Cerdanyola per 1-6. L’intercanvi de cops va ser clarament favorable al conjunt visitant que, després d’uns minuts inicials d’igualtat, va començar a foradar la porteria de Cristina Riba. Quatre gols en vuit minuts, amb participació especial de l’argentina Daiana Silva, que en va fer tres, va deixar un 0-4 a la mitja part situava el partit lluny de l’abast de les igualadines.

A la represa, el Cerdanyola només va trigar set segons a fer el cinquè gol i un minut més a anotar el sisè. El sotrac defensiu de les jugadores de Carles Marín va ser important i, a partir d’aquí, ja no van tenir res a fer. A un minut i pocs segons per al final, Gina Balcells va anotar el gol de l’honor de les locals, que demà afronten una nova jornada, també a casa, a les cinc, contra Las Rozas.