Segueix-nos a les xarxes socials:

El Volei Manresa lidera la seva fase de permanència

L’equip femení de Primera Catalana va sumar el segon triomf, mentre que el masculí va caure contra el Saragossa

L’equip sènior femení de l’AE Volei Manresa transita per la fase de permanència de la Primera Divisió catalana amb bon peu. En la segona jornada, es va imposar al Volei Sant Esteve per 3-0, va sumar la segona victòria i ocupa el liderat empatat amb el Vall d’Hebron.

«Hem fet un partit molt seriós i hem pogut fer entrar en rotació totes les jugadores, i la juvenil Núria Bacardit ha debutat» va comentar l’entrenador Sergi Gonzàlez. Sense gaire floritures i tornant al joc efectiu i eficient, les manresanes van sumar els tres punts (25-17, 25-21 i 25-21).

En la Primera Divisió Nacional, el masculí del Volei Manresa va caure 3-2 en el tie break contra el seu perseguidor, el CV Saragossa. El primer set va ser igualat i va caure a favor dels locals (25-23), així com el segon (25-13) amb encert i potència ofensiva. La contundència, però, es va esvair i els aragonesos van empatar amb dos 21-25. Els visitants, amb més ganes i encert en la recepció, es van endur també el tie break per 4 punts (11-15). El Manresa té només 8 punts més que el Saragossa, que marca el descens i ha jugat 2 partits menys, i el Sant Martí.

El sènior masculí B de la 1a Catalana va perdre 3-0 amb l’Undercoverlab CV Encamp. Els andorrans, més experts i físics, es van trobar una oposició aferrissada del Manresa al primer set (25-21), però després van accelerar el ritme de joc i l’alçada (25-19 i 25-14).

Prem per veure més contingut per a tu