Després d’un partit igualat, de-saprofitar dues penes màximes en el moment clau va fer que el Manresa deixés escapar punts molt valuosos. El Fibracat va ser el primer en anotar (Vicente), però les locals van girar el marcador abans de la fi del primer quart. En el segon, després del 2-2, fet per Bisbal, les locals van marxar fins el 4-2. Bisbal i Flores, van restablir la igualada (4-4 al descans).

Nombroses ocasions després del canvi de camp. Les bagenques van errar dos penals i el Badia es va situar per davant 5-4. En el darrer quart, el Manresa va desaprofitar un penal per empatar, i van ser les rivals les que van fer el 6-4. A manca de 42 segons, les manresanes sí que van transformar una nova pena màxima (6-5). Una de les notes positives del partit va ser el debut de la jove Núria Serracanta, de 14 anys.