Reeixida participació de les gimnastes del Club de Gimnàstica Egiba en la trobada per entrenar i en la competició amistosa final entre les seleccions sènior i júnior d’Espanya i Israel desenvolupada a Palma. La gironellenca Laia Font, membre del combinat estatal júnior, conjuntament amb la seva companya d’equip Ona Sánchez, va ser qui va protagonitzar una actuació més remarcable a les Illes Balears. No endebades, es va imposar a la classificació general individual de la trobada a la seva categoria (49,25 punts) i va obtenir la millor nota en tres aparells: el terra (12,25 punts), la barra d’equilibris (12,60) i les barres paral·leles asimètriques (11,65). Ona Sánchez, amb una puntuació de 12,80 punts, la va superar en el salt, doncs l’actuació de Laia Font va rebre una nota de 12,75 punts.

Lògicament, la selecció estatal júnior (Sainza García, Mar Guardiet, Marta Gómez, Laia Font i Ona Sánchez), va superar el combinat israelià (142,80 punts per 131,95). A més, Ona Sánchez (45,20 punts) va signar la tercera posició a la general individual, rere Marta Gómez (46,80).

Unes molèsties van impedir Lorena Medina prendre part a la competició final que tancava la trobada de categoria sènior. Tot i això, la gironellenca va evidenciar les seves habilitats en els tres dies de treball previs. Les seves companyes de selecció (Laura Casabuena, Emma Fernández, Maia Llàcer i Alba Petisco) es van imposar a l’equip israelià (153,10 punts per 141,20). Alba Petisco ser la millor sènior de la trobada i va dominar la classificació general individual (52,70 punts).