Segueix-nos a les xarxes socials:

Natació

Emma Carrasco tanca amb un or i un bronze la seva participació als europeus júnior

La nedadora lleidatana, filla de l'olímpic manresà Jordi Carrasco, dona les dues úniques medalles a l'equip estatal a Bucarest

Emma Carrasco tanca amb un or i un bronze la seva participació als europeus júniorArxiu particular

La nedadora lleidatana del CN Sant Andreu Emma Carrasco Cadens ha completat aquest diumenge la seva participació en els europeus júnior de natació, que s'han fet a Bucarest, a Romania. Es tracta de la filla de Jordi Carrasco, exnedador manresà olímpic a Sydney 2000. En l'últim dia de competició, Carrasco ha guanyat el bronze en els 200 metres estils, que afegeix a l'or en els 400 metres estils aconseguit dimarts.

En la cursa d'aquest diumenge, Emma Carrasco ha girat tercera després de la posta de papallona, i ha arribat a la segona posició un cop superades l'esquena i la braça. Finalment, ha tornat al tercer lloc amb un temps de 2.14.39, a només onze centèsimes de la segona posició de l'hongaresa Lilla Minna Abraham i a 90 centèsimes de l'or de la britànica Lea Schlosshan.

En la seva primera cursa a Bucarest, Carrasco va ser or en els estils llargs, els 400 metres, després d'una cursa de menys a més en què va passar sisena el primer llarg va anar remuntant, sobretot en la braça, durant la qual va passar de la tercera a la primera posició, i un tram final de crol en què va resistir els atacs de les rivals. Va guanyar amb 4.46.39, un total de 72 centèsimes millor que la turca Belis Sakar i 1 segon i 12 centèsimes per davant de la magiar Vivien Jackl.

Les dues medalles d'Emma Carrasco són les dues úniques que ha obtingut la delegació espanyola en els europeus júnior. A part de ser filla de Jordi Carrasco, també especialista en estils, la doble medallista a Romania també és cosina de la nedadora manresana campiona d'Espanya Mireia Pradell, actualment al CN Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu