El CB Castellet va aplegar unes 300 persones en la celebració dels seus primers 50 anys existència en un acte que va tenir lloc al pavelló. Entre els actes més destacats hi va haver el descobriment d'un monument commemoratiu i la presentació del nou himne de l'entitat i la nova mascota, triada pels nens del poble, que rep el nom de Groguet.

Així, el monument s'ha situat en els accessos al pavelló i es va descobrir abans de la vetllada. Ja a dins, es va presentar el groguet, una torre en representació del Castellet que dona nom a la vila. Tot seguit, el productor musical Miquel Coll va presentar l'himne del CB Castellet, produït per ell mateix.

Aquest va ser un moment molt emotiu pel contingut del text i el vídeo que va acompanyar la presentació. Tot seguit es va presentar el documental "50 anys en groc i negre" que, a través d'entrevistes a persones vinculades al club, narrava la història del bàsquet al municipi, que els participants van datar des de força abans de la fundació del club, cap als anys cinquanta del segle passat.

La gala va tenir la presència, entre d'altres, de l'alcaldessa, Adriana Delgado, del president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril i d'altres membres de la junta directiva federativa, a part de presidents i directius de clubs de la comarca. Després dels parlaments del president del club, Santiago Pérez, i de les altres autoritats, es va celebrar el sopar de germanor.