Segueix-nos a les xarxes socials:

El desencert de la primera part trenca les opcions de victòria del Vilatorrada

Els bagencs es van enfrontar en aquesta segona jornada lliguera contra el favorit de la categoria, el SD Espanyol, i van caure per 75-66.

L’inici de l’enfrontament va estar marcat pel desencert en atac dels visitants i per la permissivitat que els bagencs van donar als locals, una acumulació de factors que va propiciar que l’Espanyol marxés a la mitja part amb un resultat favorable de 42-25 que feia molt difícil la reacció visitant.

Tot i això, els santjoanencs no van abaixar el cap i van aconseguir empatar el tercer quart a 19, recuperant bones sensacions en atac i sent de nou un equip seriós en defensa impedint bàsquets fàcils dels rivals.

Al quart període, els del Bages van arribar a col·locar-se a 6 punts dels locals a falta només de tres minuts perquè s’acabés el partit després de convertir els dos tirs lliures d’una antiesportiva, però un error en un tir senzill en l’atac següent i un palmeig convertit dels locals, els va tornar a col·locar 8 punts per sobre i va allunyar els visitants de la victòria.

Tot i la derrota, els del Bages van saber aixecar el cap i no donar per perdut un partit que tenien gairebé impossible a la mitja part. Amb les bones sensacions de la segona part, els d’Oscar Alocen buscaran retrobar-se amb la victòria la jornada següent, a casa, contra l’Alpicat.