Segueix-nos a les xarxes socials:

Atletisme

L'institut Quercus de Sant Joan guanya la quinzena edició de l'inter-IES d'atletisme

El centre escolar santjoanenc va ser acompanyat al podi pel Lluís de Peguera de Manresa i el D'Auro de Santpedor

L'institut Quercus de Sant Joan guanya la quinzena edició de l'inter-IES d'atletismeClub Atlètic Manresa

L'IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada va aconseguir la victòria en la quinzena final Inter-IES de primer d'ESO d'atletisme que es va disputar a l'estadi del Congost sota la supervisió del Club Atlètic Manresa. Un total de 500 participants van prendre part de la jornada, tant a la pista, competint, com a la graderia, donant suport als seus companys.

L'IES Quercus va sumar un total de 104 punts i va guanyar la competició per davant dels 90 de l'IES Lluís de Peguera de Manresa i els 72 de l'IES d'Auro de Santpedor. Tot seguit, es van classificar l'Institut Manresa Sis (53), el Gibert d'Aurillac de Sant Fruitós de Bages (50), l'IES Moianès (47) i l'IES Castellet de Sant Vicenç (35).

A nivell individual, van destacar els triomfadors de les diferents proves. En 60 tanques van ser Martí Homs (D'Auro, 8.9) i Omaima Ben (Sis, 11.1); en 60 llisos, Nil Mata i Aina Macià, tots dos del Quercus, amb 8.3 i 8.5; en llargada, Arnau Muixí (Quercus, 4.76) i Jana Mas (D'Auro, 3.65); en pes, Ousmane Mandiang i Joana Balaguer, tots dos del Peguera, amb 12.80 i 10.60. Finalment, en 500 metres, victòries per a Pau Díez (Moianès, 1.26.1) i Joana Hernández (Sis, 1.34.2).

Prem per veure més contingut per a tu