Segueix-nos a les xarxes socials:

Com triar bé la roba tèrmica?

La llana, la pana o les plomes es converteixen en els nostres millors aliats per lluitar contra el fred

Com triar bé la roba tèrmica?La Masella

Les baixes temperatures semblen arribar al nostre país per quedar-se, una situació que fa que canviem les preferències del nostre armari.

La llana, la pana o les plomes es converteixen en els nostres millors aliats per lluitar en el nostre dia a dia contra el fred, i la roba tèrmica ens ajuda a poder combatre les baixes temperatures mentre seguim, per exemple, practicant esport a l'aire lliure. Però pel que fa a aquesta última, moltes vegades no sabem escollir bé les samarretes o pantalons tèrmics que van millor amb nosaltres i amb la nostra activitat física.

Per sortir de dubtes, hem recorregut als experts de Damart per descobrir les claus a tenir en compte i així triar correctament la roba tèrmica que utilitzarem durant la tardor i l'hivern:

1. Quin tipus d'activitat faràs?

Depenent del tipus d'activitat que vagis dur a terme has de triar un tipus de peça o una altra. Aquesta elecció és fonamental per resguardar-te bé del fred i sentir-te còmode amb l'esport que practiques.

Si vols una samarreta tèrmica per fer senderisme o per córrer per la ciutat has de prestar atenció a les costures i la seva comoditat. Per exemple, una opció és la gamma Easybody de Damart. Aquesta permet una llibertat de moviment que es combina amb el seu pes lleuger i amb un sistema anti-olor.

D'altra banda, si vas a la muntanya per fer esquí o una altra activitat d'alt impacte pots decantar-te per la gamma Activ Body de Damart. Fabricada sense costures, ajuda a tenir una llibertat plena de moviment per no interrompre't.

2. A quina temperatura et vas a sotmetre?

Tan important és saber quina activitat vaig a fer com conèixer bé la temperatura a la qual em vaig a enfrontar. Perquè no és el mateix 5 graus sota zero que 7 graus, has d'apostar per roba tèrmica específica per al fred al qual et vagis a sotmetre.

Així, la col·lecció Damart Sport té una escala de «fresc», «fred», «molt fred» per ajudar-te a suportar de la millor manera possible les baixes temperatures. Tot gràcies a la tecnologia thermolactyl que reté milions de bombolles d'aire per crear un efecte aïllant 100% transpirable. Aquest sistema aconsegueix que la pell romangui embolicada en calor de forma permanent. I és que com deia la marca francesa en el seu icònic lema: «¿Fred, jo? Mai!».

Prem per veure més contingut per a tu