Segueix-nos a les xarxes socials:

Quines són les claus per guanyar l'or a la Copa del Món? Oriol Cardona les explica

L'esquiador de muntanya gironí és el protagonista del setè capítol d'Estació d'Hivern, el programa de neu de Regió7

This browser does not support the video element.

Estació d'hivern (E7): L'esquiador de muntanya Oriol Cardona i les estacions d'esquí TOP d'EuropaRedacció

L'esquiador de muntanya Oriol Cardona va guanyar la medalla d’or en la modalitat d’esprint a la Copa del Món celebrada a Suïssa aquest cap de setmana passat. El de Banyoles en la cursa general va quedar 12è i ha explicat al programa Estació d'Hivern de Regió7 com va viure l’experiència i també ha avançat els reptes que li esperen d'aquesta temporada.

En el setè capítol de l'espai sobre la neu del diari també hi ha temps per fer un tomb i veure les millors estacions d’esquí d’Europa; repassem l’actualitat del món de la muntanya amb petites notes informatives i propostes per a tota la família; fem un ràpid cop d’ull a la previsió del temps per conèixer com serà la meteorologia del cap de setmana i, finalment, oferim un recull de vídeos divertits i sorprenents a la neu que circulen per les xarxes socials.

Vols mostrar els teus vídeos de neu?

Si ets dels qui practiquen esquí o snow, o t'agrada baixar en trineu o fer escapades amb raquetes de neu, grava vídeos de les teves aventures i ens els pots fer arribar. Els millors els mostrarem al nostre programa i sortejarem interessants premis entre tots els qui hi participin. Pots enviar el teu contingut a web@regio7.cat.

Prem per veure més contingut per a tu