La manresana Meritxell Grima és des de fa poc més d’un any directora de Banca de Particulars de CaixaBank, compta però amb una llarga trajectòria a l’entitat. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, fa més de vint anys que treballa a CaixaBank, on ha estat sotsdirectora d’oficina a Sant Joan de Vilatorrada, directora a Santpedor, i a Plaça Catalunya de Manresa. També va ser especialista de risc de la territorial de Catalunya del 2016 al 2020.

Meritxell Grima participarà el dijous 21 d’octubre a l’eWoman. Serà una de les ponents d’un acte que té per objectiu donar a conèixer dones de la Catalunya Central que destaquen per la seva trajectòria professional i lideratge.

La tercera edició d’eWoman Manresa es farà al teatre Kursaal, començarà a les 10 del matí i és previst que s’allargui fins al migdia, amb intervencions curtes per tal que sigui un eWoman amè i dinàmic. L’assistència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia a www.ewoman.es/manresa.

La jornada, organitzada per Regió7 i Prensa Ibérica, l'impulsa CaixaBank, la patrocinen ICL, Agbar i l'Ajuntament de Manresa, i hi col·laboren Sensus Consultoria, FecunMed i Accessoris Manresa.