Entorn d'un centenar de persones han acudit aquest dijous a la sala gran del Teatre Kursaal per presenciar la tercera edició d'eWoman Manresa, la jornada organitzada per Regió7 i Prensa Ibérica que vol motivar, inspirar i enfortir la imatge de la dona. L'acte ha estat conduït per la periodista de Regió7, Queralt Casals i ha estat format per sis ponències que han volgut posar l'ull en la dona des de diferents perspectives, tant personals com laborals. Montserrat Ambrós, gerent de les associacions dels polígons de Manresa, ha rebut un guardó per la seva trajectòria professional.

Cristina Cruz, Regidora d'Ocupació, Empresa i Coneixement; i regidora de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Manresa que ha fet el discurs de benvinguda i ha deixat pas a les protagonistes d'enguany: Cristina Puig, Directora General de Recursos Humans, Seguretat, Salut i Medi Ambient de Denso. Meritxell Grima, Directora de banca de Particulars de la Direcció Territorial de Catalunya de CaixaBank. La doctora Montserrat Celades, Ginecòloga especialista en reproducció. Dulcinea Meijide, directora de Desenvolupament Sostenible i Equitat d'Agbar . Beatriz Álvarez, Sales & Customer service manager a ICL i finalment, Maria Costa, emprenedora i cofundadora de 'L'Escairador' ha posat el punt final a les ponències.

En acabar les diferents intervencions, Meritxell Grima ha entregat a Montserrat Ambrós, gerent de les associacions dels polígons de Manresa, el guardó a la trajectòria professional que atorga CaixaBank. L'alcalde de Manresa, Marc Aloy, tampoc s'ha volgut perdre aquest esdeveniment i ha tancat l'acte amb un parlament.