Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa

Condemnen dos joves que van atracar el client d'un caixer

Tots dos se salvaran de la presó, on un d'ells s'ha estat de forma preventiva els darrers cinc mesos

El Jutjat Penal 2 de Manresa va condemnar ahir a un any i nou mesos de presó dos joves que van atracar a punta de navalla el client d'un caixer bancari de Manresa. El jutge, però, va acordar la suspensió de la pena amb la condició que no tornin a delinquir, de manera que no hauran de romandre a presó, on un d'ells s'hi ha estat de forma preventiva des de l'abril.

Els fets van tenir lloc el 13 d'abril passat al caixer automàtic de l'oficina de La Caixa de les galeries velles del Passeig Pere III. Cap a 3/4 d'11 de la nit, els acusats, Agustín Argüelles i Rosario Barrull, van entrar al caixer proveïts amb un ganivet de deu centímetres de fulla, just en un moment en què la víctima estava fent una operació de retirada de diners al caixer. En el moment en què va treure 70 euros, els atracadors s'hi van acostar i li van exhibir el ganivet. Durant el forcejament, segons l'escrit de conclusions del fiscal, la víctima va poder arrabassar l'arma, que va ser trobada més tard per la policia. Els acusats, però, van acabar prenent-li els 70 euros i la targeta de crèdit.

La policia va poder detenir els dos atracadors i va retornar la targeta a la víctima. Mentre Rosario Barrull va quedar en llibertat condicional, Agustín Argüelles va ingressar a presó preventiva. Tots dos van retornar els 70 euros.

El judici es va assenyalar per ahir al Jutjat Penal 2 de Manresa. La fiscalia demanava per a cadascun dels acusats la pena de 4 anys i 3 mesos de presó per un delicte de robatori amb violència. Finalment, els processats van reconèixer els fets i la defensa va pactar amb el fiscal una pena d'un any i set mesos, que va quedar suspesa. Així, Agustín podrà sortir de la presó.

Prem per veure més contingut per a tu