L'autovia A-2 entre el Baix Llobregat i l'Anoia va tenir ahir un col·lapse monumental com a conseqüència de l'accident d'un camió, a l'altura d'Esparreguera. Les retencions van ser al llarg del dia de deu quilòmetres de llargada.

L'accident, segons van informar el Servei Català de Trànsit i els Bombers de la Generalitat, va tenir lloc a 2/4 d'11 del matí a la calçada en sentit Barcelona, concretament al punt quilomètric 578. Per causes que es desconeixen, un camió cisterna que transportava greix es va accidentar i va bolcar al mig de la calçada. Com a conseqüència, el vehicle va tenir una fuita de greix i una altra de gasoil.

El conductor va resultar ferit de consideració i, després de ser rescatat pels Bombers de la Generalitat, va ser evacuat pel Sistema d'Emergències Mèdiques.

L'accident va obligar a tallar l'autovia en sentit Barcelona, de manera que el Servei Català de Trànsit i els Mossos d'Esquadra van instar els usuaris de la A-2 a utilitzar l'eix Diagonal (C-37), entre Igualada i l'enllaç de la AP-7 a Vilafranca del Penedès. Al llarg del dia, es van registrar deu quilòmetres de cua compacta al punt de l'accident, segons el Servei Català de Trànsit. Les cues arribaven fins al Bruc. També, en sentit Lleida, es va haver de tallar dos carrils, de manera que també s'hi va formar una retenció del voltant d'un quilòmetre. Els problemes viaris es van mantenir durant tot el dia.