Segueix-nos a les xarxes socials:

Una dona arrestada a Manresa com a presumpta autora de violència en l'àmbit familiar

La presumpta autora dels fets, de 30 anys, va llançar un intèrfon al cap d'un dels agents

Una dona de 30 anys va ser detinguda com a presumpta autora de violència física/psíquica habitual a l'àmbit familiar. Els fets van tenir lloc al carrera De Sobrerroca de Manresa el passat dia 8 de juliol a les 19.14 h. Alertats per un trucada telefònica del seu ex marit, els agents de la Policia Local van acudir a l'indret.

Els agents van trobar una dona molt exaltada. Davant l'estat d'angoixa que presentava, van sol·licitar la presència d'una ambulància. En arribar, la dona va rebutjar tot tipus d'assistència i va accedir a abandonar l'indret voluntàriament. Passats un minuts, i quan tot semblava resolt, una segona trucada va alertar als agents, que van tornar al lloc dels fets i van trobar que la dona continuava amb la mateixa actitud violenta. Segons els agents, en aquell moment Jennifer L. A. hauria arrencat l'auricular de intèrfon i l'hauria llençat al cap d'un dels agents.

Després de l'incident, va ser detinguda per atemptar contra un agent de l'autoritat i va ser denunciada per la seva ex-parella per violència en l'àmbit de la llar.

Prem per veure més contingut per a tu