Segueix-nos a les xarxes socials:

Un conductor drogat i begut s'accidenta a Sant Joan i fereix l'acompanyant

El lesionat, que anava sense el cinturó cordat, ha impactat de cap contra el parabrises del vehicle

Un conductor drogat i begut s'accidenta a Sant Joan i fereix l'acompanyantPLSJV

La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ha denunciat penalment aquest divendres al migdia un conductor begut i drogat, de 22 anys, que ha provocat un accident al carrer Major. El jove ha triplicat la taxa màxima permesa d´alcoholèmia i ha donat positiu en tres substàncies estupafaents: cocaïna, THC i marihuana. Un amic seu, que anava al seient de copilot, sense el cinturó de seguretat cordat, ha resultat ferit lleu en impactar de cap contra el parabrises del vehicle.

L´accident, segons fonts policials, ha tingut lloc a 2/4 de 2 del migdia a l´altura del bar Soler. El cotxe de l´acusat (que ha donat una taxa d'alcoholèmia de 0,78 mg/l) ha envestit un vehicle que havia iniciat una maniobra d´estacionament, el conductor del qual ha resultat il·lès. L´acompanyant de l´infractor, també de 22 anys, ha hagut de ser traslladat a l´hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, amb un trau al cap. Tant el denunciat com el ferit són veïns de Sant Joan.

D´altra banda, també aquest divendres, cap a les 6 del matí, un cotxe ha envestit accidentalment tres vehicles aparcats al carrer Girona, de Sant Joan. El conductor ha fugit després dels fets. La Policia Local investiga la seva identitat.

Prem per veure més contingut per a tu