Un jove de 18 anys d'Olesa de Montserrat, David E. M., va morir atropellat ahir a la tarda quan va creuar la calçada de la C-55 en patinet, a l'altura de la població olesana. El noi va ser envestit per un camió i va perdre la vida a l'acte.

Els fets van tenir lloc a les 5 de la tarda, al quilòmetre 3,1 de la C-55, a l'altura del primer accés a Olesa de Montserrat que es troba venint d'Abrera. El jove, que anava en patinet, procedia de la banda del riu Llobregat i es va disposar a travessar la carretera per anar en direcció a Olesa. Es tracta d'un punt d'alta densitat de trànsit i de poca visibilitat, on, segons fonts policials, el nivell de perillositat és més gran que en altres trams de la via. Per poder creuar la calçada en aquesta zona, els vianants disposen d'un pas habilitat per sota d'un pont.

En creuar l'asfalt amb el patinet, el jove va ser atropellat per un camió que circulava en sentit Manresa. En rebre l'avís dels fets, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va destinar una ambulància i un helicòpter al lloc dels fets, tot i que el personal mèdic ja no va poder fer res per salvar la vida al jove. Fins a l'indret també s'hi van traslladar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

A causa de l'accident, els Mossos van haver de tallar la calçada en els dos sentits de la marca durant més de mitja hora, la qual cosa va provocar llargues cues. A 3/4 de 6 de la tarda, es va poder donar pas alternatiu a la circulació. Alguns conductors van assegurar a les xarxes socials que van haver d'estar una hora aturats a la calçada. La via no es va reobrir fins passat 1/4 de 8 de la tarda.