Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bages és la comarca de la província més afectada pels incendis

L'Anoia és la segona comarca més castigada de la demarcació, amb 42,2 hectàrees cremades

El Bages és la comarca de la província més afectada pels incendisArxiu / Mireia Arso

El Bages és la comarca de la demarcació de Barcelona més afectada pels incendis aquest estiu, amb 15 focs comptabilitzats fins al moment i 91 hectàrees cremades. De fet, la regió central és especialment castigada pels incendis, ja que la segona comarca és l'Anoia, amb 42,2 hectàrees cremades i 13 focs. Aquestes són xifres que ha donat a conèixer la Diputació de Barcelona.

Durant la primera quinzena d'agost es van produir a les comarques barcelonines un total de 15 incendis de vegetació, dels quals 12 van afectar zones forestals, amb 8,8 hectàrees afectades. Aquestes xifres se situen per sota de la mitjana dels darrers 15 anys (2001-2015) durant aquesta mateixa quinzena.

El Pla d'Informació i Vigilància contra incendis forestals per a aquest estiu 2016 inclou un equip de 262 persones que fan tasques d'informació i vigilància en 472.979 ha forestals de 268 municipis de Barcelona. Per dur a terme aquest treball, els diferents equips disposen de 91 vehicles 4x4 per recórrer els diferents itineraris d'especial vigilància, especialment els llocs freqüentats per excursionistes, com zones d'esplai i lleure, per informar i controlar.

Prem per veure més contingut per a tu