Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut un jove de Manresa per trencar els retrovisors de diversos cotxes

Detingut un jove de Manresa per trencar els retrovisors de diversos cotxesPLM

La Policia Local de Manresa ha detingut un manresà de 21 anys com a presumpte autor de diversos desperfectes a vehicles estacionats al centre de la ciutat.

Els fets es van produir la nit de dissabte a diumenge, quan els agents van rebre l'avís que un jove estava causant danys a alguns vehicles que estaven estacionats al carrer de Puigmercadal de la capital del Bages. Segons l'atestat, el detingut va donar puntades de peu als vehicles, va arrencar diversos retrovisors i va estampar-los contra la paret.

Després de rebre l'alerta, diverses patrulles de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder identificar l'individu gràcies a l'acurada descripció que n'havien fet alguns dels testimonis oculars. Els agents van parlar amb el noi i, per la conversa que van mantenir, van trobar prou motius per detenir-lo i imputar-li un delicte de danys per haver enfonsat portes de vehicle, haver-los ratllat i haver-ne trencat els retrovisors. Segons la Policia Local, el jove té diversos antecedents.

Prem per veure més contingut per a tu