Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge a la matinada una noia de Manresa de 19 anys, de nacionalitat espanyola, acusada d'haver robat tres telèfons mòbils i una cartera de diferents clients de la discoteca Villa Martini de Sant Fruitós de Bages, l'antiga Menfis. Els tres mòbils furtats tenien un valor conjunt de 1.300 euros. La noia, després de de declarar a comissaria, va quedar en llibertat amb la condició que acudeixi al jutjat quan sigui citada per a un judici ràpid.

Els fets, segons ha explicat el cos policial aquest dilluns, van tenir lloc a 1/4 de 5 de la matinada. Els Mossos d'Esquadra van rebre la trucada de dues persones, que alertaven que els havien furtat els mòbils i la cartera, i que havien vist l'autora dels fets. Fins a l'indret s'hi va desplaçar una patrulla de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, que va parlar amb les víctimes i els vigilants de seguretat i va poder localitzar la presumpte lladre.

Quan els vigilants van veure el rostre de l'acusada, un d'ells va saber identificar el seu vehicle. Els agents el van escorcollar i van localitzar a l'interoir els tres mòbils que havia furtat. La noia va reconèixer ser l'autora dels furts i va entregar els 35 euros que contenia la cartera que havia furtat, cartera que havia llançat darrere de la discoteca.