Segueix-nos a les xarxes socials:

Tornen a cremar contenidors de la plaça de Cal Font d'Igualada

Des de mitjans octubre, almenys hi ha hagut quatre focs de contenidors en aquest sector de la ciutat

Aquesta passada nit han tornat a cremar contenidors a la ciutat d'Igualada i ho han fet en un sector, la plaça de Cal Font, on des de fa uns mesos, comença a ser habitual que hi cremin contenidors. El d'aquesta nit és, com a mínim, el quart incendi de contenidors a la plaça que es produeix en els darrers dos mesos i mig.

El foc d'aquesta nit, declarat cap a 2/3 de 3, ha calcinat tres contenidors que es trobaven situats a la plaça de Cal Font cantonada amb el carrer de Sant Magí d'Igualada. L'incendi, a més, ha afectat una estació transformadora i part del carrer de Sant Magí s'ha quedat sense llum. Els Bombers, que hi han desplaçat una dotació, han apagat el foc i han avisat la companyia elèctrica.

La nit del 13 al 14 d'octubre van cremar mitja dotzena de contenidors a la capital de l'Anoia, un dels quals era a la plaça de Cal Font; els fets es van repetir la nit del 3 al 4 de novembre, amb dos contenidors cremats (un a la plaça esmentada); i el darrer havia estat la nit del 26 al 27 de novembre, també amb un contenidor calcinat a la plaça de Cal Font d'Igualada.

Prem per veure més contingut per a tu