Segueix-nos a les xarxes socials:

Dues de les tres persones mortes en l'accident del Vendrell eren originàries de Súria

Es tracta d'Esperanza Martín Gómez, de 86 anys, i Francisca Martínez Martín, de 55, mare i filla

Dues de les tres persones mortes en l'accident del Vendrell eren originàries de SúriaACN

Dues de les tres víctimes mortals de l'accident que va tenir lloc ahir al Vendrell eren originàries de Súria i el seu funeral molt probablement se celebrarà al Bages, segons ha pogut saber aquest diari. Es tracta d'Esperanza Martín Gómez, una dona de 86 anys, i Francisca Martínez Martín, de 55 anys, que eren mare i filla. Els cossos de les dues finades es troben aquest matí al tanatori del Vendrell i s'espera que, en les properes hores, siguin traslladades a una de les funeràries de Manresa, on probablement tindran lloc els funerals.

El sinistre viari mortal va tenir lloc ahir a la tarda a la N-340, al punt quilomètric 1.190, al terme municipal del Vendrell (Baix Penedès). Els Mossos d´Esquadra van rebre l´avís a les 15.52 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un camió va fer la tisora i va col·lidir amb dos turismes. A conseqüència del xoc, els tres ocupants d´un dels dos turismes han mort. Es tracta de la mare i la filla d'arrels bagenques: Esperanza Martín Gómez, una dona de 86 anys, de nacionalitat espanyola i veïna del Vendrell (passatgera davantera); Francisca Martínez Martín, una dona de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veïna del Vendrell (passatgera posterior); i del conductor, M.E.A, un home de 36 anys de nacionalitat marroquina i veí de l´Arboç (conductor).

Pel que fa a l´altre turisme, els tres ocupants van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l´hospital comarcal del Vendrell. El conductor del camió va resultar il·lès.

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d´Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals van efectuar tasques d´excarceració en els dos turismes, i quatre ambulàncies i l´helicòpter medicalitzat del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, l´N-340 es va tallar en el punt de l´accident, en sentit Barcelona, i la circulació es va desviar per l´autopista AP-7 fins a les 19.36 h, moment en que es va reobert la circulació.

Prem per veure més contingut per a tu