La Policia Local de Sallent va evitar que se celebrés una cursa il·legal al polígon Pla del Mas del municipi, on la nit de divendres hi havia concentrats una cinquantena de vehicles. L'actuació dels agents va tenir la col·laboració dels cossos policials de Sant Fruitós i Santpedor, i també s'hi van desplaçar agents dels Mossos d'Esquadra per donar suport a l'actuació.

Els agents van interposar un total de 16 denúncies: dues per conducció temerària, dues més per conduir sota els efectes de drogues i una dotzena per infraccions administratives, com no disposar de la documentació del vehicle o no haver passat la ITV. Els participants provenien de diferents indrets de Catalunya.

La Policia Local de Sallent va explicar en un comunicat que els conductors que van assistir a la convocatòria «feien derrapades i acrobàcies davant de la presència d'un públic simpatitzant, fent-ho sense cap tipus de mesura de seguretat, ni control, ni autorització, i posant en risc els usuaris i assistents al lloc».

Curses anteriors

La Policia Local de Sallent avisa que no és la primera vegada que convoquen al municipi una concentració de cotxes amb la finalitat de fer curses sense autorització. La primera de la qual tenen constància va tenir lloc l'abril passat al mateix polígon Pla del Mas, quan ja es va dur a terme una actuació conjunta amb el cos de Mossos d'Esquadra, i això va fer que aquestes concentracions es desplacessin a altres poblacions.