Segueix-nos a les xarxes socials:

Tots els grups municipals de Manresa excepte Ciutadans condemnen l'agressió feixista

PDeCAT, ERC, CUP i PSC ja van expressar el seu rebuig als fets ahir a les xarxes socials

Tots els grups municipals de Manresa excepte Ciutadans condemnen l'agressió feixista

Tots els grups municipals de Manresa excepte Ciutadans han condemnat l'agressió feixista que va tenir lloc dilluns a la matinada a la plaça Onze de Setembre quan membres del CDR tornaven a penjar l'estelada que els mateixos agressors havien tret a principi de mes.

Així, el PDECat, ERC i la CUP van mostrar el seu rebuig als fets a les xarxes socials i van donar suport a les víctimes. El PSC ho va fer a través del seu cap, Felip González, que va assegurar que condemnen l'agressió «els qui defensem que, en aquell indret, hi hauria de continuar onejant la Senyera que ens representa a tots».

Per la seva banda, el regidor de Democràcia MunicipalTon Sierra ha assegurat a aquest diari que des del seu grup "evidentment condemnem l'agressió i esperem que s'aclareixin els fets i es detinguin els culpables". Sierra ha puntualitzat la posició del partit en ser preguntat per Regió7, ja que el grup no ha expressat la seva condemna a través de les xarxes ni ha emès cap comunicat.

Pel que fa a Ciutadans, els dos membres del partit consultats per aquest diari han assegurat no haver-se assabentat de l'agressió que va tenir lloc dilluns a la matinada i no han valorat l'incident. El regidor Andrés Rojo ha explicat que està de vacances i no sap "de què va el tema" i Antonio Espinosa, excap de Cs a la capital del Bages i diputat al Parlament, que està de viatge a Alemanya, ha assenyalat que "vam acordar amb els membres de la formació fer vacances aquests primers dies d'agost i la veritat és que no tenia constància dels fets".

També l'Ajuntament de Manresa va condemnar ahir l'agressió dels ultres bagencs a través de Twitter.

Prem per veure més contingut per a tu