Segueix-nos a les xarxes socials:

Arxiven la causa contra el detingut arran d'una baralla amb la nòvia a Manresa

La noia va fugir de casa amb lesions a la cara, sense sabates i sense roba d'abric

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Manresa va deixar ahir en llibertat sense càrrecs el manresà que va ser detingut dimecres a la nit per la Policia Local per un delicte de violència a la llar, arran d'una baralla amb la seva parella. La magistrada, a més a més, va decretar l'arxivament del cas.

Els agents locals havien trobat la noia a fora de casa, amb lesions a la cara, sense sabates i sense roba d'abric, a la zona de l'avinguda Universitària, tal com va informar el cos policial en un comunicat. La patrulla havia acudit a la zona alertada pel suposat agressor, el qual va explicar que, després d'una baralla, la noia havia marxat del domicili.

El detingut, que no tenia antecedents, va estar dues nits a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Finalment, ahir va passar a disposició de la jutgessa, davant la qual es va acollir al dret a no declarar. La noia, que no havia presentat denúncia, tampoc no ha declarat. El fiscal, després de llegir l'atestat dels Mossos (que recollia les manifestacions de la Policia Local), tampoc no va presentar acusació.

Prem per veure més contingut per a tu