La Policia Local va detenir divendres al migdia un veí de Manresa de 51 anys acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre d'atemptat a l'autoritat.

L'home va tenir un accident de trànsit, anava begut, no tenia assegurança i tenia el carnet de conduir i la ITV caducats. Durant l'actuació policial l'home es va posar agressiu i va agredir un dels agents.

Els fets van tenir lloc a quarts d'una del migdia de divendres, quan la sala del 092 va rebre una trucada informant d'un accident entre un turisme i una motocicleta a la Carretera de Vic.

En arribar la patrulla, van observar com el conductor del cotxe presentava simptomatologia evident de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, motiu pel qual es va practicar la prova d'alcoholèmia, la qual va oferir un resultat de 0.88 Mg L.

Quan es comprovava la documentació de l'accident, el sistema informàtic policial va alertar que el turisme no tenia assegurança, que la ITV estava caducada i que el carnet de conduir també el tenia caducat.

Quan la patrulla va comunicar al conductor del turisme que el vehicle hauria de quedar immobilitzar i que se l'enduria la grua, es va posar molt agressiu i va agredir un dels agents, motiu pel qual, a més a més del delicte contra la seguretat del trànsit, se li va imputar un altre d'atemptat a agent de l'autoritat.