Segueix-nos a les xarxes socials:

La CUP demana que els consellers Chacón i Homrani compareguin al Parlament

La CUP va registrar ahir al Parlament una petició de compareixença en comissió de la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, i del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, perquè informin sobre els accidents laborals, dos dels quals mortals, que han tingut lloc a la mina de Vilafruns en poc més d'un mes.

El text de les peticions sol·licita explicacions sobre els accidents laborals de Vilafruns i demana la compareixença dels inspectors de Treball que han actuat durant els darrers dos anys a les mines del Bages, perquè informin sobre les actuacions que han dut a terme en aquest període.

La formació antisistema també demana que compareguin en seu parlamentària els representants de l'empresa ICL Iberia Súria&Sallent, i els representants de l'empresa berguedana Montajes Rus perquè informin sobre els accidents.

Segons explicaven ahir a Regió7 fonts sindicals, és previst que avui mateix es reuneixi la direcció d'Iberpotash per abordar la situació que deixa aquesta segona mort aquest fatídic mes de juny.

Prem per veure més contingut per a tu