El jutjat de guàrdia de Manresa acorda la pròrroga de la detenció de la dona que suposadament va agredir mortalment la seva cosina dijous al Pont de Vilomara. La detenció es prorroga fins dilluns, i llavors haurà de passar a disposició judicial i el magistrat haurà de decidir els càrrecs que li imputa per l'homicidi. Segons el jutjat de guàrdia, la dona ha estat traslladada a una unitat psiquiàtrica hospitalària per tal que sigui estabilitzada i valorada.

La víctima era una dona de 40 anys que va morir com a conseqüència d'una ganivetada al coll en un habitatge del Pont de Vilomara, concretament a la urbanització Marquet Paradís. En la investigació, els Mossos d'Esquadra van atribuir el crim a una dona de 32 anys, de nacionalitat colombiana i cosina de la víctima, a qui van arrestar després d'una recerca per la zona que va incloure l'ús d'un helicòpter.

Els fets van passar cap a les 9 del matí a la casa situada al número 701 del carrer 12 de la urbanització Marquet Paradís.

Al mateix habitatge, la víctima vivia amb el seu marit i els seus dos fills, un dels quals menor d'edat, segons van apuntar alguns veïns a aquest diari.

També segons veïns, la família porta una vida molt discreta i no se'ls veia gaire fora de casa, on viuen des de fa aproximadament un parell d'anys.

Es tracta del segon homicidi que es produeix en una urbanització del Pont de Vilomara aquest any. Fa poc més de dos mesos hi va haver una mort violenta en una altra urbanització. En aquella ocasió, el 23 d'abril, el presumpte homicidi es va produir a River Park. La víctima del mes d'abril tenia 63 anys i hauria mort a mans d'un home de 52 anys amb el qual compartia habitatge.