Agents dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central van denunciar el dia 15 de juliol un home, de 61 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Manresa, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar al voltant de les 22 hores del dia 15 de juliol, quan els agents de trànsit van rebre l’avís que a la N141c al punt quilomètric 3,8 al terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada, hi havia un turisme accidentat.

Les patrulles quan van arribar al lloc dels fets van trobar el turisme que s’havia accidentat i presentava greus desperfectes a la part frontó-lateral dreta.

Els agents quan van assistir al conductor van observar que mostrava símptomes evidents d’anar sota la influència de les begudes alcohòliques. Un cop feta la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1.11 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de quatre vegades el límit màxim permès, que en aquest cas era de 0.25mg/l.

Per aquest motiu, els mossos van denunciar-lo penalment per conduir un vehicle a motor amb un taxa d’alcoholèmia superior a la permesa.

El conductor denunciat haurà de comparèixer davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa quan sigui requerit.