Segueix-nos a les xarxes socials:

Un accident amb dos camions implicats fa tallar l'A-2 al Bruc

Un conductor va resultar ferit de caràcter lleu i va ser traslladat a l'hospital d'Igualada · Un carril continua tallat aquest dimecres al matí

Un accident amb dos camions implicats fa tallar l'A-2 al BrucSCT

Un xoc entre dos camions va obligar a tallar ahir al migdia i fins al vespre l'A-2 a l'alçada del Bruc en direcció a Lleida. El trànsit es va desviar per l'N-IIz. Aquest dimecres al matí, un carril continuava tallat a l'espera que finalitzessin les tasques de retirada dels vehicles accidentats i hi havia retencions importants.

L'accident es va produir poc després de les 2 del migdia quan dos camions de gran tonatge van xocar per encalç. Arran de l'accident es va haver de tallar l'autovia en direcció a Lleida ja que els dos vehicles implicats en el sinistre ocupaven tota la calçada en aquest sentit de circulació.

Arran de l'accident un conductor va resultar ferit de caràcter lleu i va ser traslladat a l'hospital d'Igualada pel SEM, que va activar dues ambulàncies. A causa de l'accident també es van activar els Mossos d'Esquadra i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Prem per veure més contingut per a tu