Un dels joves extutelats que havia acceptat anar al centre de la DGAIA va ser arrestat dijous quan estava davant de l'alberg social de la Fundació Germà Tomàs Canet a Manresa. Els Mossos d'Esquadra es van personar davant la Llar Sant Joan de Déu, on hi havia el grup de desallotjats i els va identificar. En va arrestar un en constar que es buscava per robatoris. Ahir a la tarda ja estava en llibertat.

Els joves pensen que la presència de la policia quan estaven davant de l'alberg no és una coincidència, afirmen a aquest diari persones del seu entorn. També expliquen que des d'un bon principi els quatre extutelats de la DGAIA que van ser atesos per Serveis Socials van acceptar estar en un centre de la Generalitat, però el detingut i un altre se n'han desdit.

Dos dels joves extutelats, que havien d'estar a l'alberg fins que la DGAIA els portés a un centre de Tarragona, ahir van ser expulsats en incomplir les normes. Segons sembla, els van enxampar fumant porros i van incomplir altres normes. Ahir a la tarda ja no hi havia cap dels exocupes a l'alberg social. Al marge dels extutelats, el grup afirma que tres havien acceptat viure a l'alberg, però se'n van desdir en no tenir garanties de saber fins quan hi estarien i en no acceptar les normes d'aïllament de 14 dies i de convivència.