La Policia Local de Manresa va detenir la nit de dissabte a diumenge dos joves de 25 i 19 anys i veïns de l'Hospitalet de Llobregat a qui havien aturat perquè circulaven amb mig cos fora del cotxe (un a través de la finestra i l'altre del sostre solar) i que, a més, van intentar agredir els agents que els havien enxampat.

Els fets van tenir lloc de matinada. A la plaça Infants, una patrulla es va creuar amb una rua de turismes que anaven per tota la ciutat fent sonar els claxòns perquè feien una celebració familiar. En un dels cotxes, però, el conductor treia mig cos per la finestra i el passatger del davant també anava amb mig cos fora, però aquest ho feia aprofitant que el sostre solar estava obert. A més, cap dels dos portava cordat el cinturó de seguretat.

Els agents van aturar el vehicle i quan els seus ocupants van veure que es procedia a la seva denúncia no es van voler identificar. A més, segons la Policia Local, ambdós van intentar agredir els policies i se'ls va arrestar per atemptat a agents de l'autoritat.

La documentació tramitada, juntament amb els efectes ocupats durant la detenció, van ser remesos al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Manresa per tal de continuar els tràmits de la denúncia.