El jutge ha ordenat l'ingrés a presó per a un grup de quatre lladres que presumptament van robar en un habitatge d'Olesa de Montserrat i que se'ls relaciona amb set robatoris més que presumptament van cometre en diferents poblacions catalanes.

Dijous passat, els Mossos d'Esquadra van detenir els membres del grup, tres homes i una dona, d'entre 20 i 26 anys i veïns de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, poc després de cometre dos robatoris amb força en habitatges del municipi de Tona. Gràcies a la informació aportada per diversos testimonis, els investigadors van poder relacionar els lladres amb sis robatoris amb força més comesos a Cervera, Montblanc, Olesa de Montserrat, Tàrrega i Tona durant el mes de novembre. Els detinguts, sempre pels matins, forçaven els bombins de les portes d'accés als domicilis d'on s'enduien joies i aparells de telefonia, entre d'altres.

L'endemà de les detencions, els agents van realitzar una entrada i escorcoll al domicili, com a mínim d'un dels investigats, a l'Hospitalet, on van localitzar objectes que provenien dels domicilis violentats. Els objectes recuperats durant la detenció a Tona (diners i joies), així com els localitzats durant l'escorcoll del domicili de l'Hospitalet de Llobregat han estat retornats als seus propietaris.

Els investigadors van determinar que els quatre detinguts formarien part d'un grup criminal especialitzat en els robatoris amb força a interior de domicili del què tenien constància des de l'agost.

Els quatre arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.