Segueix-nos a les xarxes socials:

Un accident entre Callús i Santpedor deixa 4 ferits

El turisme va sortir de via i el sinistre va obligar a tallar bona part de la tarda totalment la carretera

Un accident entre Callús i Santpedor deixa 4 feritsarxiu particular

Quatre ocupants d'un turisme va resultar ferits ahir a la tarda, amb pronòstic menys greu, en un accident a la carretera BV-4511, que uneix Callús i Santpedor, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit.

L'accident va tenir lloc cap a un quart de cinc de la tarda a tocar l'enllaç d'aquesta carretera amb la C-55, a Sant Joan de Vilatorrada. En el sinistre s'hi va veure implicat un sol vehicle que és en el qual viatjaven les quatre persones que van resultar ferides.

Dos dels ferits van ser traslladats a l'Hospital de San t Joan de Déu de Manresa, un a la Mútua de Terrassa mentre que el quart dels ferits va ser traslladat amb helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Arran de l'accident es va haver de tallar, durant bona part de la tarda, el trànsit, en el dos sentits.

D'altra banda, al matí hi va haver un altre accident, aquest amb un ferit greu, a Oliana. Va ser a la carretera C-14 i en l'accident s'hi van veure implicats dos vehicles. El xoc es va produir passades les 9 del matí i al punt quilomètric 142. El ferit va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons van informar fonts dels Bombers de la Generalitat.

Prem per veure més contingut per a tu