L'Ajuntament de Sant Fruitós ha culminat la instal·lació de càmeres lectores de matrícules als polígons industrials de Riu d'Or - Casa Nova, Sant Isidre i la Bòbila de Sant Fruitós de Bages, de manera que tots els vehicles que hi entrin o surtin seran detectats.

El consistori ha instal·lat un total de nou dispositius a les principals vies d'accés d'aquestes zones industrials i comercials per tal d'oferir més seguretat a les empreses. Aquests aparells permeten la captació de les matrícules dels vehicles que passen per determinats punts estratègics i també enregistren imatges que poden donar més informació als cossos policials, com per exemple el color, el tipus i la marca del vehicle. La informació se centralitza en temps real i permet que la policia pugui prendre decisions de forma ràpida i efectiva. Tota la informació generada s'emmagatzema per després poder ser consultada en casos que han de ser investigats.

Les noves càmeres se sumen a les que ja tenia el municipi. Són dues càmeres a les Brucardes, tres a Pineda de Bages i dues als accessos al nucli urbà, que han permès als cossos policials fer accions de prevenció i detenció de vehicles sospitosos.

Els treballs per instal·lar les càmeres es van iniciar el febrer i s'han executat en sis setmanes, i la recepció dels dispositius per part del consistori es va fer ahir.