Tres accidents de trànsit són la nota negativa d'una jornada d'operació tornada de Setmana Santa que, d'altra banda, no està provocant excessives retencions. A la C-25 s'ha tallat un carril tallat a Sant Fruitós de Bages, en sentit Girona, des de 2/4 de 5 per l'accident d'un vehicle que ha patit una sortida de la calçada i ha acabat bolcant. La situació s'ha normalitzat cap a les 7 de la tarda. A la C-16, un sinistre als túnels entre Puig-reig i Gironella ha complicat la circulació en sentit nord fins gairebé les 6 de la tarda. I abans, entorn la 1 del migdia, un motorista s'ha accidentat a la C-37, a Sant Salvador.

L'operació tornada no ha registrat incidències destacables, aquest dilluns al matí, a les carreteres de la Catalunya Central, segons el portal d'incidències viàries del Servei Català de Trànsit. Tot i això, tant al Bages com al Berguedà s'han pres les mesures habituals per quan es preveu una elevada intensitat de vehicles.

Al Bages, a la C-55també s'ha suprimit el carril d'acceleració entre Manresa i Castellgalí, en direcció sud. En el tram del Bages sud d'aquesta carretera hi havia estones de trànsit dens, tot i que els vehicles no arribaven a aturar-se.

A la C-16, entre Cercs i C-16CercsBergas'ha suprimit el carril ràpid en direcció sud i també s'han tancat les entrades nord i sud a Berga.

Pel que fa a l'àrea metropolitana de Barcelona, a retenció més rellevant són els 6 km de qua que hi ha a l'AP-7, a la Roca del Vallès, per un accident. La C-61 està tallada a Vallgorguina (Vallès Oriental), també per un sinistre.