Segueix-nos a les xarxes socials:

A judici per introduir haixix a la presó de Lledoners durant un vis a vis

Els dos acusats s’enfronten a 15 mesos de presó i una multa de 250 euros

Dos acusats, un home i una dona que responen a les inicials de C. F. S. i I. M. G. respectivament, s’enfronten a una pena d’un any i tres mesos de presó per presumptament introduir haixix a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada.

Segons explica el fiscal en el seu escrit d’acusació provisional, l’acusada va entregar quatre paquet d’haixix a l’acusat en el marc d’un vis a vis que va tenir lloc el 13 de maig del 2018 a la presó de Lledoners. Un cop l’acusat va tornar a la seva cel·la se’l va escorcollar i se li van trobar els quatre paquets d’haixix amagats als calçotets, que un cop analitzat van donar com a resultat un pes net de 22,23 grams amb el cannabinol com a principal substància activa i amb un valor d’uns 126,7 euros. La intenció de l’acusat, diu el ministeri públic, era dedicar la droga al tràfic a terceres persones.

El ministeri públic considera que els fets són constitutius d’un delicte contra la salut pública en la modalitat de substàncies que no provoquen greus danys a la salut.

Per aquests fets demana una condemna a quinze mesos de presó per a cadascun dels acusats així com també el pagament d’una multa de 250 euros per part de cadascun d’ells i una pena de presó de 15 dies en el cas que no paguin aquesta sanció.

El judici està assenyalat per avui al matí als jutjats penals de Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu